NLP

coaching

De beste versie van jezelf worden met NLP

Lichaam en geest in balans

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) creëert de mogelijkheid voor jou om de beste, meest succesvolle versie van jezelf te zijn. 

NLP technieken kunnen jou helpen o.a. jouw zelfvertrouwen te ontwikkelen, effectiever te kunnen communiceren, verbinding met jezelf en anderen te creëren of feilloos uitdagingen te kunnen overwinnen.  

NLP gaat over de wisselwerking tussen jouw denkpatronen, je taalgebruik en hoe deze elementen je gedrag beïnvloeden. Het is de studie naar onze bewuste en onbewuste binnenwereld en ons gedrag. Het gaat over hoe we de dingen doen die we doen. Hoe reageren we met onze communicatie en ons gedrag op wat we waarnemen?

Eén van de basis principes van NLP is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar voortdurend beïnvloeden. Je lichaam in beweging brengen doet daadwerkelijk iets met de stoffen in je brein die er vervolgens voor zorgen dat je gemoedstoestand direct verandert. 

Kort gezegd komt het er op neer dat je met NLP zelf kunt bepalen hoe je je voelt, wat je denkt en wat je doet. Dat je leiding neemt over je eigen leven. NLP is een andere manier van denken.

Boek mijn coaching

Wil jij ook ervaren wat NLP voor jou kan doen? Neem contact met me op om een gratis perspectiefgesprek van 30 minuten met me te plannen. 

Stuur een 

Inspiratie

Nieuw perspectief voor organisaties, mensen en teams met interim HR, coaching en programma's. 

Abonneer op mijn
Het-kan-ook-anders e-mail

E-mails met een andere kijk op de zaak.