Human Design

voor meer flow in je leven

Zet je mind op de achterbank

Met de ultieme handleiding van je leven

Wat is Human Design?

Jij bent uniek en hebt jouw eigen blauwdruk waarmee je bent geboren en waar een specifieke gebruiksaanwijzing bij hoort. Wanneer je leert meebewegen met jouw energie zul je het leven anders gaan ervaren, meer in flow en met meer veerkracht. Human Design leert je jouw eigen energie kennen, geeft je jouw specifieke gebruiksaanwijzing voor het maken van beslissingen en geeft je inzicht in wat je hebt bij te dragen en wat valkuilen zijn voor je. 

Human Design verdeelt de mensheid in vier typen; ieder van ons hoort bij één van de vier. Tot welk type je behoort valt af te lezen in jouw Human Design chart. Jouw chart wordt gecreëerd op basis van jouw geboortedatum, tijd en plaats. Geen mind gestuurde vragenlijst of test komt er aan te pas, wat Human Design meteen anders en uniek maakt ten opzichte van andere tools. 

Human Design maakt daarnaast onderscheid tussen jouw persoonlijkheid, wie je denkt dat je bent en jouw lichaam, jouw onbewuste kant. Het lichaam is ons voertuig en de mind mag op de achterbank meereizen. Met Human Design mag je leren jouw lichaam te laten beslissen. 

Mijn Human Design

Mijn design is die van een emotionele Manifesterende Generator. Manifesterende generatoren zijn hier om te doen wat hen voldoending geeft en ook om veel verschillende dingen te proberen. We hoeven ons niet te laten vertellen dat we slechts 1 ding moeten kiezen om aan vast te houden. Het is ok om meerdere dingen te proberen en te stoppen wanneer het niet meer goed voelt. Mijn experiment startte enkele jaren geleden en Human Design is niet meer weg te denken in mijn leven. Dagelijks ervaren wat er gebeurt wanneer ik wel of niet mijn strategie en autoriteit volg is verrijkend. Mijn emotionele autoriteit zorgt nog wel eens voor een uitdaging, wachten tot er helderheid is vind ik niet altijd makkelijk. Ik was altijd gewend snel keuzes te maken en tot atie over te gaan. Ik heb ondertussen ervaren dat het wachten me veel te brengen heeft, het geeft me inzicht en leidt voor mij tot correctere keuzes. En met veel enthousiasme volg ik de opleiding tot Human Design analist.  

Tijdens mijn eigen experiment liep ik er tegen aan dat het me ontbrak aan een gestructureerde manier van bezig zijn met Human Design. Ik noteerde van alles over van mijn ervaringen, mijn energieniveau en het al dan niet volgen van mijn strategie en autoriteit. Ik gebruikte hierbij enkele oefeningen uit het werkboek van Irene van Gameren wat ik online bij haar had besteld. Het noteren deed ik in mijn planner (agenda) en in losse notitieboekjes. Niet echt overzichtelijk en zonder de structuur die ik zocht. 

Vanuit overgave aan de flow van het leven ontmoetten Irene van Gameren en ik elkaar en we ontdekten gedeelde passies waaronder die van Human Design. Het toegankelijk en toepasbaar maken van Human Design is ons beider missie. Daarnaast hebben we beiden een split in ons design wat betekent dat we hier zijn om samen te werken. Onze energie vult elkaar prachtig aan. Een mooi startpunt om vol overgave in het prachtige avontuur van de Human Design Planner te stappen.  

Mijn Human Design aanbod

 Jouw Human Design

Nieuwsgierig naar jouw unieke design? Op de website van Jovian Archive kun je jouw gegevens invullen en ontvang je jouw unieke blauwdruk. Met deze basis kun je al starten om Human Design een plek in je leven te geven. 

Ontdek jouw type met de daarbij behorende specifieke gebruiksaanwijzing. Binnen Human Design jouw strategie en autoriteit genoemd. 

Na het ontdekken van jouw type, strategie en autoriteit mag je ermee gaan experimenteren. Gaan ervaren wat het je brengt. 

Human Design Workshops

Samen met Irene geef ik de introductie workshop in Human Design. Een toegankelijke workshop die je leert te leven en werken op jouw eigen wijze en beter om te gaan met je energie.

De introductieworkshop Human Design is er voor iedere ondernemende professional die nieuwsgierig is naar zijn of haar unieke gebruiksaanwijzing. Of je nu helemaal nieuw bent in Human Design of er iets meer van weet, de workshop is een eerste aanzet tot het praktisch leren kennen van jouw eigen design.

Human Design Planner

Een unieke agenda die je dagelijks ondersteunt bij jouw experiment in Human Design. Leer jouw design doorgronden en volg jouw energie bij kleine en grote beslissingen.

De Human Design Planner is voor iedere beoefenaar van Human Design.
Of je nieuw bent in Human Design, je eerste analyse hebt gehad of al jarenlang bekend bent met jouw eigen design, dat maakt niet uit.

De Human Design Planner is voor jou als je een praktische en eenvoudige tool zoekt om jouw dagelijkse afspraken te kunnen plannen én tegelijkertijd jouw ontdekkingsreis in het leven op de voet te volgen en verdiepen.

Meer weten over Human Design?

Ik vertel je er graag meer over en neem je graag mee in hoe ik Human Design toepas in mijn leven en wat het me brengt. Informatie over de workshops en de Human Design Planner kun je vinden op humandesignplanner.nl.

Stel jouw vraag over Human Design

Inspiratie

Nieuw perspectief voor organisaties, mensen en teams met interim HR, coaching en programma's. 

Abonneer op mijn
Het-kan-ook-anders e-mail

E-mails met een andere kijk op de zaak.