Het-kan-ook-anders-coaching

voor mensen en teams

Van durven dromen naar concrete stappen

Dromen en acties die passen bij wie jij werkelijk bent

Er knaagt iets bij je, je leeft je leven en bent best tevreden. Toch voel en weet je dat er meer uit te halen valt. Je komt alleen niet in actie. Je weet niet hoe je het moet aanpakken en waar je moet beginnen. Misschien denk je daarnaast dat anderen meestal wel weten wat ze willen en dat het hen vervolgens allemaal makkelijk af gaat. Blokkeert dit jou om jouw unieke talent voor het voetlicht te brengen?

"Onmogelijk is slechts dat wat wij voor onmogelijk houden"

Hoe zou het voor je zijn als je dit allemaal los kunt laten, groots durft te dromen en vervolgens ook stappen gaat zetten richting die dromen? Dromen en acties die passen bij wie jij werkelijk bent, bij wat jij belangrijk vindt en die passen bij dat unieke talent wat jij jou maakt. Dat je ervaart dat je leven meer betekenis heeft.

Ik begeleid je hier graag bij. Ik laat je graag zien en ervaren dat het ook anders kan. Anders dan je tot nu toe gewend bent en anders dan je zelf wellicht had gedacht. Samen werken we met tools en nieuwe gewoontes die helemaal bij jou passen en jou helpen precies datgene te doen waarvoor je hier bent. Datgene waarvoor je iedere dag vol enthousiasme opstaat. 

Mijn manier van begeleiden kenmerkt zich door betrokkenheid, inzicht geven en je aanzetten tot actie. Ik daag je uit oprecht naar je zelf te kijken en een sprong te durven maken. Ik maak hierbij gebruik van verschillende NLP technieken en andere oefeningen.

Met mijn jarenlange ervaring als HR manager, waarbij ik veel mensen heb mogen begeleiden, weet ik mensen in beweging te krijgen. Daarnaast volgde ik in de afgelopen jaren diverse opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Mijn Expertise

NLP

In mijn coaching gebruik ik NLP tools en technieken die je helpen o.a. jouw zelfvertrouwen te ontwikkelen, effectiever te kunnen communiceren, verbinding met jezelf en anderen te creëren of feilloos uitdagingen te kunnen overwinnen. NLP creëert de mogelijkheid voor jou om de beste, meest succesvolle versie van jezelf te zijn.

DISC & Drijfveren

Een DISC analyse kan je helpen je gedrag te verbeteren zodat je je professioneler en productiever kunt opstellen. Je leert hoe je je sterke kanten kunt ontwikkelen en beter kunt benutten. Je leert omgaan met je beperkingen en je valkuilen herkennen. De drijfveren analyse helpt je om je eigen unieke drijfveren en motivaties te ontdekken en te begrijpen. 

TalentFirst

Als partner ben ik aangesloten bij TalentFirst en coach ik in diverse mooie programma's. Samen werken we aan persoonlijke en professionele ontwikkeling voor iedereen. Het doel van TalentFirst is om 1 miljoen Nederlanders aan hun droombaan te helpen, vóór 2025. En daar zijn we hard naar op weg!

Boek mijn coaching

Weten of mijn coaching jou kan helpen? Neem contact met me op om een gratis perspectiefgesprek van 30 minuten met mij te plannen. 

Stuur een bericht

Inspiratie

Nieuw perspectief voor organisaties, mensen en teams met interim HR, coaching en programma's. 

Abonneer op mijn
Het-kan-ook-anders e-mail

E-mails met een andere kijk op de zaak.