Aanbod

mijn het-kan-ook-anders-aanpak

Met mijn het-kan-ook-anders-aanpak zet ik zaken in beweging. Ik geef mensen structuur en houvast, een doel om voor te gaan. Een nieuw perspectief op zakelijk en persoonlijk vlak.

Interim HR

Het implementeren van HR instrumenten is voor mijn geen doel op zich maar een middel om tot verbetering te komen. Daarnaast hoeft het voor mij niet altijd volgens het boekje te gaan. Het kan ook anders. Ik bekijk het graag van meerdere kanten en doe dat wat nodig is.

Het-kan-ook-anders Coaching

Ik laat je graag zien en ervaren dat het ook anders kan. Anders dan je tot nu toe gewend bent en anders dan je zelf wellicht had gedacht. Mijn manier van begeleiden kenmerkt zich door betrokkenheid, inzicht geven en je aanzetten tot actie. Ik daag je uit oprecht naar je zelf te kijken en een sprong te durven maken.

Jouw Human Design

Human Design verdeelt de mensheid in vier typen; ieder van ons hoort bij één van de vier. Tot welk type je behoort valt af te lezen in jouw Human Design chart. Jouw chart wordt gecreëerd op basis van jouw geboortedatum, tijd en plaats. Geen mind gestuurde vragenlijst of test komt er aan te pas, wat Human Design meteen anders en uniek maakt ten opzichte van andere tools. 

Boek een kennismaking

Meer weten over waarmee ik je van dienst kan zijn? Neem contact op voor een vrijblijvend strategiegesprek of een gratis perspectiefgesprek van een half uur. 

Stel een vraag

Nieuw perspectief voor organisaties, mensen en teams met interim HR, coaching en programma's. 

Abonneer op mijn
Het-kan-ook-anders e-mail

E-mails met een andere kijk op de zaak.