Over mij

Yvonne de Vries-Dekter

In het kort

Echtgenote & moeder, interim HR Professional & Coach, positiviteit, inspiratie, mindset, NLP & Human Design, verbinding & structuur, ander perspectief, bewegen en avontuur.

Grootse dromen en genieten in het hier en nu

Synchroniciteit ken ik al zo lang als ik me kan herinneren. Mijn leven kenmerkt zich van kinds af aan al door toevalligheden die op mijn pad komen. Ik heb nooit een vastomlijnd plan gehad over de exacte richting die mijn leven op mocht gaan en deed gewoon de dingen die ik leuk vond totdat ik het niet meer leuk vond. Ik struggelde hier overigens wel mee. Met het feit dat ik geen uitgestippeld pad had voor mezelf en het gebrek aan initiatief om hier verandering in aan te brengen. Vooral wanneer het weer tijd was om ergens mee te stoppen, wanneer de lol eraf was.

"Ik heb altijd geluk"

Aan ambitie en dromen geen gebrek overigens. Als ik ergens lekker op m'n plek zat wilde ik er alles uithalen en liep ik enthousiast voorop om bij te dragen aan bijvoorbeeld het teamgevoel tijdens opleidingen en aan de doelstellingen van de organisatie waar ik op dat moment zat. Dromen deed en doe ik graag. Fantaseren over de fijne dingen in het leven. En die fijne dingen dan groots ervaren. Ik focus mij graag op dat wat voor mij fijn is en mijn lijfspreuk is dan ook  "Ik heb altijd geluk". 

Dat is niet altijd zo geweest. In mijn leven heb ik ook van kleins af aan al ervaren dat het leven niet altijd over rozen gaat. Dat dingen anders lopen dan je zou wensen. Ik ben opgegroeid in een niet doorsnee gezin met de daarbij behorende niet alledaagse uitdagingen.

Dat heeft me geleerd om het zelf anders te willen doen. Duurzame verbintenissen aan te gaan, in liefde en vriendschap. En een enorme loyaliteit naar de mensen met wie ik werk. Het heeft me ook geleerd dat de donkere kant van het leven erbij hoort en dat dingen naast elkaar kunnen bestaan. Zonder donker immers geen licht en zonder eb geen vloed. De zon komt elke dag weer op en gaat vervolgens ook weer onder. Niets is voor altijd en juist ook de momenten van donkerte hebben mij veel wijsheid gebracht. 

Nieuw perspectief

Terugkijkend is er wel degelijk een rode draad in dat wat ik allemaal heb gedaan aan opleiding en werkervaring. Mensen in organisaties met elkaar verbinden, beter met elkaar te laten samenwerken, mensen verbinden aan bedrijfsdoelstellingen, mensen het beste uit zich zelf te laten halen, projecten tot een succesvol einde brengen en processen beter te laten lopen.

Na ruim 15 jaar bij retailorganisaties in diverse HR en managementfuncties wilde ik als zelfstandige verder. Nu zet ik mijn kennis en kunde in bij servicegerichte organisaties die met mensen het verschil kunnen maken voor hun klanten. Ik volgde diverse opleidingen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en Human Design.

Human Design liet me inzien dat ik op de goede weg ben en dat wat ik van nature doe klopt met wie ik werkelijk ben. Ik respondeer op dat wat op mijn pad komt en volg de flow van mijn leven. Een niet uitgestippeld pad brengt me op de plek waar ik moet zijn. En op die plek kan ik mijn bijdrage leveren aan organisaties, teams en mensen.

Een nieuw perspectief

Werken met mij betekent een nieuwe kijk of een andere denkrichting. Ik wil een brug slaan tussen verschillende perspectieven. Het zit ook allemaal in mijn logo: een gefragmenteerde cirkel, gebaseerd op de ondergaande, nog halve zon, waarvan de reflectie in het water door golven wordt gebroken. Zo zie je de zon op het water anders dan boven de horizon. Twee perspectieven, één zon.

Mijn aanbod

Interim HR voor servicegerichte organisaties

Met mijn jarenlange en internationale ervaring help ik teams blijvend verbinding te zoeken met elkaar en bij te dragen aan doelstellingen van de organisatie. Ik help processen te verbeteren en teams door veranderingen heen te loodsen.  

Coaching
voor mensen en teams

Met een het-kan-ook-anders-aanpak zet ik zaken in beweging. Met betrokkenheid geef ik je structuur en houvast, een doel om voor te gaan. Een ander perspectief op zakelijk en persoonlijk vlak. 

Jouw Human Design
voor meer flow in je leven

Je bent geboren met jouw unieke blauwdruk en daarbij hoort een gebruiksaanwijzing die je toepast bij het nemen van beslissingen. Ontdek wat Human Design kan doen in je leven voor meer inzicht, flow en veerkracht.

Nieuw perspectief voor organisaties, mensen en teams met interim HR, coaching en programma's. 

Abonneer op mijn
Het-kan-ook-anders e-mail

E-mails met een andere kijk op de zaak.